Circadiaanse Energie

Vraag jij jou wel eens af wat jouw energiepatroon is en meer specifiek jouw persoonlijk chronotype? Of hoe jij jouw werkdag kan aanpassen aan jouw energiepeil en idealiter omgaat met een energetische match of mismatch? Dan is deze workshop iets voor jou! In deze e-learning bieden wij jou de mogelijkheid aan om over jouw circadiaanse energie te leren en verschillende strategieën om hiermee om te gaan. Daarnaast zal je eveneens ontdekken hoe jij jouw circadiaans ritme zelf kan analyseren en waar je een match of mismatch ervaart.

In deze e-learning zijn er drie hoofdmodules: Circadiaans ritme, Tijd crafting en Chrono crafting. Indien je in slechts één van de modules geïnteresseerd bent, klik dan gerust verder. Echter raden wij jou aan om alle modules in de opgestelde volgorde te doorlopen.

Elke module is opgebouwd enerzijds uit theoretische informatie en anderzijds uit enkele oefeningen. Niet iedereen vindt elke oefening even nuttig of fijn dus wees vrij in het kiezen welke oefening jou het meeste schikt. Daarnaast zijn er ook verschillende manieren om de oefeningen te maken. Eerst en vooral bieden wij jou een werkbundel met sjablonen aan: Werkbundel Klik erop om het te downloaden en druk het gerust af maar uiteraard kan je de oefeningen ook op eigen papier of in jouw hoofd uitwerken. Echter raden wij jou om de antwoorden neer te pennen of uit te typen aangezien dit positievere effecten zal teweeg brengen.

Circadiaans Ritme

1
De theorie
2
Wat is mijn chronotype?
3
Energiedagboek
4
Verschillende chronotypes
5
Zeitgebers
6
Quiz
5 questions
7
Achterhaal de feiten
8
Hoe kan je jouw chronotype aanpassen?

Tijd Crafting

1
Wat is tijd crafting?
2
Match / mismatch
3
Het belang van pauzes op het werk
4
Neem betekenisvolle pauzes

Proces/ chrono Crafting

1
Quiz
5 questions
2
Achterhaal de feiten
3
Het belang van het behouden van jouw energieniveau
4
Tijd om te oefenen

Wat heb je geleerd?

1
Vink maar af
2
Certificaat
3
Referenties

Schrijf als eerste een review

Please, login to leave a review
Zet op verlanglijst
Ingeschreven: 28 students
Duration: 2 uur
Sessies: 17
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.