Slaap

Ben jij geïnteresseerd in het achterhalen van jouw slaappatroon of ben jij op zoek naar een manier om jouw slaapkwaliteit- en kwantiteit te verbeteren? Dan raden wij jou aan om verder te lezen!

In deze online training bieden we jou de mogelijkheid om te ontdekken of jij moeilijkheden hebt met slaap, zoals het in slaap vallen of doorslapen, en manieren om jouw slaap te kunnen optimaliseren. Vind de weg naar een betere nachtrust en krijg meer energie op het werk. 

Ben je te moe om deze training rond slaap te volgen? Doe dan eerst een dutje! Maar houd het kort.
Waarom? Om jouw humeur en energieniveau in de vroege namiddag een boost geven, is een dutje van maximaal 20 minuten perfect. Dit is niet alles. Onlangs is ontdekt dat je niet alleen slaap nodig hebt om herinneringen te leren opslaan, maar ook voor je gaat leren. Zo zijn je hersenen goed uitgerust om informatie te ontvangen en op te slaan voor de geheugenverwerking.


Deze online training bestaat uit vier hoofdmodules. In elke module kan je (theoretische) informatie en enkele oefeningen terugvinden. Niet iedereen is fan van elke oefening. Voel je dus vrij om te kiezen welke oefening volgens jou het beste werkt. Er zijn verschillende manieren om de oefeningen te maken. Enerzijds kan je gebruik maken van de sjablonen die we voor jou hebben voorzien. Anderzijds kan je ze ook gewoon op een vel papier of in jouw hoofd maken.
We raden je aan om toch de antwoorden neer te schrijven aangezien dit een positief effect heeft op de overdracht van informatie.

Aangezien deze training wetenschappelijk onderbouwd is, kan je nog verdiepende informatie en het wetenschappelijk onderzoek omtrent de besproken onderwerpen op het einde van deze online training terugvinden. Dus, indien je geïnteresseerd bent, neem dan zeker een kijkje bij de referenties om jezelf nog meer te verdienen in de wereld van slaap.

Slaapkwantiteit & Slaapkwaliteit

1
Het belang van voldoende slaap
2
Hoeveelheid slaap per leeftijd
3
Een goede nachtrust
4
Tijd om te ontspannen!

Slaaphygiëne

1
Tips en weetjes
2
Tijd om te oefenen!
3
Meest voorkomende slaapstoornissen

Slaapproces

1
Het slaapproces achter de schermen
2
Slaapcalculator
3
Slaaptrackers
4
Tijd om te experimenteren!

Wat heb je geleerd?

1
Quiz
7 questions
2
Mythe of feit?
3
Certificaat
4
Referenties

Schrijf als eerste een review

Please, login to leave a review
Zet op verlanglijst
Ingeschreven: 19 students
Duration: 2 uur
Sessies: 14
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.